Lopende workshops bij W&dy Creaties

Workshop mei

 


Inschrijven bij een workshop bij W&dy Creaties

Wanneer je bij W&dy Creaties aanmeld voor een workshop dan is dit vanaf 2024 met een inschrijving die bevestigd wordt via de mail/whatsapp en dan ontvang je van mij een inschrijvingsbijdrage voor deelname per persoon. Dus bij inschrijving van 1 persoon ontvangt u 1x een betaalverzoek voor de inschrijvingsbijdrage. Wanneer u met bijvoorbeeld 4 personen aanmeld dan ontvangt u dus een betaalverzoek van 4x de inschrijvingsbijdrage.

Om dat er vooraf kosten gemaakt moeten worden voor de inkoop van de basismaterialen ben ik genoodzaakt dit bedrag bij inschrijving vooraf te laten voldoen. Helaas is vorig jaar veel gebleken dat er zonder enige opgave van reden de workshop aanmelding werd afgezegd en ik met alle vooraf ingekochte materialen bleef zitten, en dus veel onnodige kosten heb moeten maken.

Per workshop wordt er aangegeven wat het totaalbedrag van de workshop is en welk gedeelte van dit bedrag de inschrijfkosten zijn. Deze worden vooraf betaald (via betaalverzoek) en het restant van de betaling vind plaats tijdens de workshopavond.

Mocht er geannuleerd worden wordt er gekeken wat de rede is (denk hierbij aan ziek zijn, overlijden in familiekring i.o.d. ) om vervolgens de 3 onderstaande mogelijkheden van uw inschrijving te bespreken:
1. Dat de creatie als een Doe-Het-Zelf pakket aangeboden wordt om thuis aan de slag te gaan
2. Dat de creatie voor u gemaakt wordt door W&dy Creaties
3. Inschrijfkosten zijn voldaan maar de workshop wordt volledig geannuleerd, de kosten van de inschrijving blijven maar het restant bedrag vervalt (optie 3 minimaal 24 uur van te voren afgemeld) 

Wanneer er een inschrijving is van meerdere personen dan geldt deze voorwaarden per persoon, per gereserveerde workshop.